Image
Gastgezin1.jpg

Nieuwsbrief

Benieuwd naar nieuwtjes en wil je die niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt zo informatie over bijzondere acties, inschrijvingen en verdere wetenswaardigheden.

Gastgezin2.jpg
Lemmer.jpg
Sneek.jpg

Ik bied een bed aan...

Als gastgever wil je goed voor de dag komen. Je biedt je gast een slaapkamer met een goed bed, voorzien van een goed matras en schoon beddengoed. En je zorgt natuurlijk voor schone sanitaire voorzieningen (minimaal een douche en toilet), álles is schoon: slaapkamer, sanitair, beddengoed, handdoeken, etc. Je gasten maken gratis gebruik van schone handdoeken. Bied je extra faciliteiten, dan kun je dat bij de inschrijving aangeven.

Bij de overnachtingsprijs is altijd ontbijt inbegrepen, te weten: koffie/thee, melk, voldoende brood en diverse soorten beleg zoals kaas, vlees-, zoetwaren en fruit.

Je vindt over bovenstaande meer informatie onder Vereisten slaapplek. Tevens verwijzen we naar Veelgestelde vragen.

Belangrijke om te weten 
Als iemand een reservering plaatst, word je daar direct van op de hoogte gesteld. De specifieke gegevens van deze boeking ontvang je per e-mail. Je bent dus vooraf op de hoogte van welke gasten bij je komen te overnachten. De gast krijgt tegelijkertijd de benodigde gegevens van de locatie waar ze willen overnachten. Let wel, deze gegevens zijn mogelijk aan verandering onderhevig. Een gast kan immers annuleren. Maar, ook die informatie ontvang je direct per mail.

Inschrijfkosten
Voor € 19,50 plaatsen we jouw kamer, voor de periode van 1 jaar, op de site van Bed in Friesland en tevens verzorgen we de verdere promotie. Dit bedrag betaal je per kamer/per jaar. Voor B&B's bieden we speciale tarieven. Vraag hierover informatie aan. 

Vergoeding

Bij Bed In Friesland hanteren we graag niet te dure overnachtingsprijzen. Je kiest zelf je vergoedingen per kamer per nacht. Bedenk wel dat die prijs inclusief ontbijt is.

Alleen over de vergoeding voor overnachting + ontbijt betaal je 10% bemiddelingskosten aan Bed in Friesland.

EXTRA INKOMSTEN
Het staat je natuurlijk vrij om je gasten extra's aan te bieden. Denk daarbij aan een lunch(pakket), diner of, als extra service, een fles wijn en het gebruik van fietsen. Over deze extra verdiensten betaal je geen provisie, wat betekent dat die inkomsten voor 100% voor jou zijn. Hieronder zetten we in het rekenvoorbeeld een en ander even voor je op een rijtje.

Rekenvoorbeeld

Je biedt een kamer aan, voor € 80,00 per nacht (dit is inclusief ontbijt). Stel je hebt 2 gasten op die kamer, die 10 consumpties à € 2,00 nuttigen en voor 2 dagen 2 fietsen huren, à € 8,00 per dag per fiets. Ook dineren je gasten een keer bij jou, waarvoor je € 15,- per persoon rekent. (NB: de prijzen van de extra's bepaal je zelf.)

Jouw inkomsten:

2x € 80,00  € 160,00
10 consumpties à € 2,00 € 20,00
2x fietsen à € 8,00 per persoon per dag € 32,00
2x diner à € 15,00 € 30,00

Totaal

€ 242,00

Uitsluitend over de € 160,00 voor overnachting betaal je 10% provisie aan Bed in Friesland.
Trek de € 16,00 provisie van af van het totaalprijs van € 242,00 en je inkomsten voor 2 nachten bedragen € 226,00!

Kortom

Als gastgever verzorg je jouw gasten en ben je, waar nodig (bijvoorbeeld bij het ontbijt), aanwezig in de woning. Bedenk wel: het welslagen van het bezoek aan Friesland is voor een groot deel afhankelijk van de gastvrijheid en verzorging op/bij het overnachtingadres.

Bed in Friesland

Bed in Friesland is een marktplaats met aanbod van slaapplaatsen. Een platform voor persoonlijke contacten met een grootse beleving. Bed in Friesland brengt verbinding tussen de Friezen en hun gasten. Zo maken gasten kennis met het "Friese leven" en beleven hoe het hier reilt en zeilt. 

Bed in Friesland • info@bedinfriesland • telefoon 0561-769002 of 06-27396397
Bed in Friesland is een activiteit van VanKammen Communicatie, KvK 65848861