Image
Gastgezin4.jpg
WijdseBlik.jpg

Aanmelden

Meld je aan met onderstaande formulier en je ontvangt het inschrijfformulier. Hierop kun je alle informatie over je slaapplek kwijt. Na ontvangst van je inschrijving en betaling plaatsen we de vermelding van jouw kamer/slaapplaats op bedinfriesland.nl 
Dus, pas na ontvangst van het inschrijfformulier, fotografie en betaling is je inschrijving definitief. 

Bied je meerdere kamers aan? Schrijf dan iedere kamer/slaapplaats apart in. Vul daarvoor het inschrijfformulier dat je ontvangt meerdere malen in en stuur deze toe. Voor iedere kamer die je aanmeldt betaal je € 19,50 per jaar. en krijg je een eigen vermelding op de site. Voor B&B's bieden we speciale tarieven. Vraag hierover informatie aan. 

TIP Deel straks je vermelding(en) ook op social media voor een groter bereik! Dat doe je eenvoudig vanuit jouw vermelding(en).

Let op: alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Aanmeldformulier

Vul je naam in!
Vul je adres in!
Vul je postcode in!
Vul je woonplaats in!
Vul je telefoonnummer in!
Voer een correct e-mailadres in!
Met je aanmelding geef je aan kennis te hebben genomen van de genoemde vereisten en ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de gestelde vereisten.
Ongeldige invoer

Bed in Friesland

Bed in Friesland is een marktplaats met aanbod van slaapplaatsen. Een platform voor persoonlijke contacten met een grootse beleving. Bed in Friesland brengt verbinding tussen de Friezen en hun gasten. Zo maken gasten kennis met het "Friese leven" en beleven hoe het hier reilt en zeilt. 

Bed in Friesland • info@bedinfriesland • telefoon 0561-769002 of 06-27396397
Bed in Friesland is een activiteit van VanKammen Communicatie, KvK 65848861